Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

mackmyrauppdatering

1 dag kvar av semestern

Snart är det slut på denna semesterperiod. Jag började semestern med den klassiska semestersjukan dvs att bli sjuk i samband med att semestern började. Så där tappade man 3 dagar på grund av en förkylning. Sen tar det ca 1 vecka innan man går ner i varv.

Men nu har jag snart varit ledig i 2 veckor. Ganska lagom tycker jag. Jag har hunnit med att besöka lite släktingar, varit ute i naturen och bland annat fiskat samt tagit en tripp till Polen och inhandlat lite Mackmyra Whisky.

Men jag har även en veckas semester i augusti. Så det blir totalt 3 veckor denna sommar.

Just nu så kommer det många negativa nyheter om bland annat Grekland, Italien, Irlands, Spanien och USAs ekonomi. Så jag funderar att ligga lite lågt med att trycka in nya pengar på börsen utan vänta på en eventuell dipp.

2 svar på ”1 dag kvar av semestern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.