Uppdatering

Börsen sjönk idag med -0,1% och omsättningen var drygt 12 miljarder.

Idag var jag på ytterligare en anställningsintervju men jag tror mer på det jobbet som jag intervjuades för i tisdags.

I tisdags köpte jag Bear EL H ligger just nu på +7,30% så jag lyckades pricka inköpet bra.

3 thoughts on “Uppdatering

 • januari 14, 2011 kl. 5:35 e m
  Permalänk

  Hej igen!

  Är ju ny på det men köpte iaf Cision för ett sedan. Steg 13% idag. Ska man bara sitta lugnt eller ska man sälja nu? Helt ovan vid det här. Har läst om riktkurs på 7 så dit är det ju en bit, men 13% + gör mig liksom nervös 🙂 nybörjare som jag är.

  /K

  Svar
 • januari 14, 2011 kl. 8:10 e m
  Permalänk

  Hej!

  Får börja med att gratulera till dagens uppgång 🙂

  Svårt att ge ett tips om just en enskild aktie. Men jag brukar bestämma mig för vid vilken kurs jag ska sälja i samband när jag köper aktien. Sen när aktien når den kursen så säljer jag. Självklart om det dyker upp ny data om företaget får man omvärdera vilken kurs man ska sälja vid. Om du är en kortsiktig sparare så kan det vara läge att sälja. Har du längre tålamod så skulle jag hålla aktien ett tag till. Till runt 6,80-7 kr.

  Svar
 • januari 14, 2011 kl. 8:42 e m
  Permalänk

  Tack

  Ja, jag hade ju satt upp 7 som mål så jag bör väl ligga kvar ett tag till. Blev bara så yster av dagens lyft! 🙂

  /K

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *