Riktigt bra dag

Denna torsdag var en av mina bästa dagar. Dels steg index med +1,7% vilket lyfte flera av mina bolag i portföljen. Men jag gjorde även några klockrena avslut. Magkänsla plus tur. Detta resulterade i att min portfölj steg med 6,19% idag!

Jag handlade med flera aktier tex Volvo och G5 samt med Bull X2. Jag valde även att sälja hela mitt innehav i G5. ( Kommer snart med ett inlägg, om hur min portfölj ser ut just nu)

I övrigt så kom Facebook med sin rapport idag och aktien rasade med 8,5%. Snälla förklara för mig vilka är det som vill ha aktien?

När aktien noterades i maj noterades den till kursen 38 dollar. Helt sjukt tänkte jag då och aktien hade ett skyhögt P/E tal. Förstår inte att så många valde att köpa aktien på de nivåerna. Nu är kursen nere i 26,84 dollar. Men jag skulle fortfarande inte ens röra aktien med tång.

3 reaktioner till “Riktigt bra dag

 • juli 27, 2012 kl. 9:03 f m
  Permalink

  Hej! För ett par månader sen sålde du softronic. Skulle gärna få en kommentar om varför tillsammans med försäljningen av G5 =)

  Svar
 • juli 27, 2012 kl. 9:10 f m
  Permalink

  Hej Finansnovis. Yes det stämmer sålde softronic för några månader sedan. Eftersom jag ansåg att jag kunde få bättre avkastning på annat håll. Softronics utveckling senaste 3 månaderna är -18,67%.

  G5s senaste rapport var inte klockren samt att jag ville dra ner risken i min portfölj.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *