Ny bil

Sitter just nu och letar efter en ny bil på nätet. Tycker verkligen om min nuvarande bil men den är lite för törstig. Eftersom jag åker bil till jobbet så skulle jag spara ganska stora summor om jag bytte ut min törstiga bensinbil mot en billigare diesel. De bilar jag tittar på just nu är Volkswagen Golf, Mazda 6, Skoda Octavia. Samtliga kombi samt diesel. Någon som har erfarenhet av någon av dessa bilar? Eller har ett annat förslag?

Den bilen jag har är en SUV, bensin, 4WD, Drag. Riktigt skön att köra och bra skick. Så det är lite segt att behöva sälja sin pärla. Men eftersom jag kör så många mil per dag så känns det som ett bra beslut.

Utvalda inlägg:

Så blir du rik
Fastna inte i gamla spår
Hur blir man rik?
Lyssna på Warren Buffet
Bitcoin
Dyrt eller billigt på Willys? 
Ytterligare ett steg
Utveckling +85,62%
Hur mycket pengar behövs för att sluta jobba?

3 reaktioner till “Ny bil

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *