Vet vilka jag inte ska rösta på

(Skärmklipp från di.se)

Den 9 september är det val och jag vet vilka jag inte ska rösta på. Skulle nuvarande regering sitta kvar kan vi räkna med ökat skattetryck för oss sparare. Vilket jag tycker är väldigt fel då pengar som investeras redan har skattats för en gång.

Socialdemokraterna och miljöpartiet har höjt skatten för ISK-sparande två gånger under denna mandatperiod och Stefan Löven flaggar för ytterligare höjningar. (läs mer här)

Har du bestämt vem som får din röst ?

Ett svar på ”Vet vilka jag inte ska rösta på

  • september 8, 2018 kl. 6:05 e m
    Permalänk

    Bra att du tog upp det! Som sparare ska jag definitivt rösta på dem för att bidra till välfärden!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *