Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieutdelningutdelningarutdelningsaktier

2020 – och redan utdelningsrekord!

Då var första månaden på det nya året slut och vi kan redan notera ett utdelningsrekord för januari månad!

Den grå grafen visar 2020 års utdelning och som ni kan se så är det väldigt mycket högre än föregående två år.

Detta beror självklart dels på att jag ändrat i min portfölj, och har fler månadsutdelare, samt historiskt sätt haft rätt så lite utdelningar i januari och februari.

Men nu är det ändring på det – genom att jag köpt en del aktier som delar ut varje månad så har jag en bra grundnivå av utdelningar varje månad. Om alla bolag delar ut minst lika mycket i år som förra året så kommer detta bli ett riktigt bra år. Dock så gäller det att bolagen inte skippar utdelningar samt att jag inte behöver göra några uttag från portföljen.

Så här ser det ut på årsnivå:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.