Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieutdelningsolceller

Aktieutdelning 2015-2017

Så här ser mina utdelningar ut för 2015, 2016 samt hittills i år.
Som ni ser så ökade utdelningarna mellan 2015 och 2016. Ökningen låg på 7,87%.

Hittills i år så ligger utdelningarna på -44,44% mindre än helåret 2016. Dock är vi bara halvvägs så det är inte omöjligt att jag lyckas öka i år även om de största utdelningarna redan har varit. Det beror på hur mycket jag har möjlighet att spara resten av året.

Övrigt så håller jag på med ett litet solcellsprojekt hemma. En liten solcell, en laddningsregulator, batteri samt lite 12 volts produkter i garaget. Detta mest för att det är lite kul och för att se potentialen. I framtiden vill jag montera stora solceller på villan. Bilder kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.