Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieutdelningCastellumutdelningarutdelningsaktier

Aktieutdelningar hittills i år

Nu är det cirka 1 månad kvar av detta år och utdelningsgrafen kommer inte röra sig så mycket mer.

Som ni kan se i grafen ovan så kommer det bli en liten ökning av aktieutdelningar i år. Jag hade gärna haft lika fin procentuell ökning som tidigare år men jag får nöjda mig med en liten ökning. Men huvudsaken är att staplarna växer 🙂

Vi får se hur tillväxten kommer se ut nästa år. Dels hur mycket jag lyckas nyspara samt hur mina innehav delar ut. Tidigare har Castellum stått för en stor andel men under nästa år ser det ut som att Cibus kommer ta över den titeln i min portfölj.

bild från di.se

Ett svar på ”Aktieutdelningar hittills i år

  • Sebastian melin

    Lyckats öka mina utdelningar med 46% i år, jämfört med 2021. Ska nog inte räkna med en lika stor ökning nästa år men ca 20% räknar jag med

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.