Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieutdelningutdelningarutdelningsaktier

Årets utdelningsmål uppnått!

Nu är årets utdelningsmål uppnått, fast det är drygt 2 månader kvar av året. I början av året var jag osäker om jag skulle klara målet men nu har jag alltså gjort det.

Som ni ser på grafen nedan så är 2017 års utdelningsmål uppnått under oktober månad.


Lägger man även in 2016 års mål samt resultat i samma graf så ser det ut så här:Så nu ska jag börjar räkna på utdelningsmålet för 2018. Nästa mål kommer bli ännu högre, men jag behöver en rejäl utmaning för att inte tappa farten!
Alla utdelningar från detta år har återinvesterats i nya eller samma utdelningsaktier. Så redan där så innebär det att utdelningarna nästa år kommer bli högre, så länge som inte något bolag oväntat sänker eller tar bort sin utdelning. Med tanken på de bolagen som jag har i portföljen så är inte sannolikheten för en sänkning speciellt stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.