Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

Uncategorized

Arkivering i Stockholm

Sponsrat inlägg

O&CT (Office and Computer Transport) kan hjälpa ditt företag oavsett storlek med att uppfylla kraven på arkivering. Systemet är upplagt så att du snabbt får de dokument som behövs – per post, fax eller datamedia. Om du inte vill hämta dem personligen.

Office and Computer Transport förvarar ditt företags bokföring i speciella arkivlådor, lokalerna som de förvaras i är tempererade och uppfyller försäkrings och brandmyndigheters säkerhetsnormer.

Jämför gärna vad O&CT kostar och totalkostnaden idag för lagerutrymme. Lägg till det säkerhetsaspekten.

Anlita O&CT därför om du vill vara säker på att uppfylla de krav som bokföringslagen ställer. Samtidigt som du slipper ansvara för gammal bokföring som samlar damm på utrymmen, vilka kan användas bättre.

Förutom att O&CT kan hjälpa er att arkivera så har de även magasinering.

Om du behöver lagra eller mellanlagra möbler och invetarier eller kanske hela bohaget en kortare eller längre tid så erbjuder O&CT trygg magasinering i uppvärmda lokaler med brand- och inbrottslarm samt bevakning. Magasinet är helt fuktfritt och anpassat efter de krav som våra kunder, försäkringsbolag och brandmyndigheter ställer på säkra och moderna magasin.

Givetvis har de mycket bestämda rutiner för vem som har tillgång till det som är magasinerat.

O&CT magasinerar i särskilda, dammtäta och insynsskyddade lagerboxar som hålls förslutna tills du vill ha tillgång till godset. Dessutom har O&CT möjlighet att magasinera skrymmande/tungt gods och större partier på friytor. För pallgods har O&CT pallställslagring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.