Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktierreflektioneruppdatering

Bara att kämpa på

Äntligen helg tänkte jag säga, men det blir jobb imorgon också. Blir en del övertid nu men ledigheten närmar sig så det är bara att kämpa på även om det är lite stressigt och tungt just nu.

Denna vecka blir det cirka 50 timmar på mitt vanliga jobb, plus en del timmar på mitt eget företag samtidigt som man försöker få till livspusslet med familjen, träning och hushållet…inte helt lätt men om några veckor går jag på ledighet så då ska jag försöka varva ner och få en bättre balans.
Men ett problem som jag har är att det tar drygt en vecka innan kroppen varvar ner när jag väl blir ledig. Men ska försöka släppa jobbet och istället spendera så mycket tid som möjligt med mina barn samt vara ute och njuta av ”Sommar Sverige” 🙂

Jag kommer säkert även roa mig med något teknikprojekt när jag är ledig, är lite av en datanörd så något kul projekt kommer det säkert bli.
Dock brukar inte många i min omgivning dela min uppfattning om vad som är roliga projekt. De flesta vill bara koppla in sina prylar och så ska det fungera direkt. Jag köper hellre saker som man kan och måste pilla med. Jag planerar bland annat att bygga om mitt hemmanätverk, ny brandvägg, switch samt accesspunkter. Kan eventuellt bli att sätta upp en till NAS samt övervakningskameror också. Får se vad tiden och pengarna räcker till.

Så jag har inte bara aktier och ekonomi i huvudet, det är mycket teknik också. Vill du bolla tankar kring IT (datorer, servrar, nätverk osv) så får du gärna slänga iväg ett mail till kampenmotindex@gmail.com, självklart kan du precis som vanligt maila mig frågor om aktier och sparande också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.