Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

sparandeuppdatering

Börja månadsspara igen

Nu börjar flytten bli klar till huset och ekonomin börjar bli mer normal igen. Så nu börjar det bli dags att tänka på månadssparandet igen!

Visst jag vet inte exakt vilka omkostnader jag kommer ha i huset, men det jag vet är att mina kostnader kommer vara lägre i huset än i min gamla centrala bostadsrätt. Riktigt skönt att sänka sina utgifter och samtidigt få ett större boende som man trivs bättre i.

Min tanke är att börja månadsspara en fast summa varje månad men inte nödvändigtvis köpa aktier varje månad. Det är bättre att försöka pricka in sina inköp bra än att bara köpa varje månad. Lyckas man köpa t.ex. en utdelningsaktie till 10% lägre kurs så kommer det bli en stor skillnad på direktavkastningen kommande år.

Utvalda inlägg:

Lyssna på Warren Buffet
Bitcoin
Dyrt eller billigt på Willys?
Ytterligare ett steg
Utveckling +85,62%
Hur mycket pengar behövs för att sluta jobba?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.