Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

reflektioner

Börjar bli lite mer mogen

Jag känner ibland att jag börjar bli lite mer mogen, kanske är hög tid för det.. ha ha

Jag har börjat inse att pengar inte är allt, utan det är bara ett bra ”hjälpmedel” på vägen mot att kunna njuta av livet.

Mycket av mitt liv ändrades för drygt en månad sedan då vår lilla son kom till världen. Då får man en stor tankeställare och sina prioriteringar ändras. (I alla fall mina)

Jag har även börjat funderat mer på hur jag själv kan må bättre. Jag vet att jag alltid mår bra av att vara utomhus samt blir lugn utav att läsa en god bok, gärna någon bok med ekonomifokus.

Så förra veckan byggde jag en uteplats! Den hoppas jag kunna njuta av många timmar i sommar, både att kunna sitta där och läsa samt kunna njuta av långa sommarkvällar med mat, dryck och trevligt sällskap.

Jag har även tagit tag i min träning. Känner att flåset behöver bli bättre. Jag var inte sugen på gymmet så det fick bli en mountainbike istället. Har hittat några trevliga stigar i närheten där vi bor och jag hoppas att jag lyckas hålla intresset uppe.

Utvalda inlägg: 


Pengarna är borta!
Kommer bankerna införa avgifter?
Lägg ner lite tid
Politiskt kaos
17 nya miljardärer i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.