Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

direktavkastningutdelningarutdelningsaktier

Börsen faller men det gör inget

Detta är första gången som börsen faller och det gör mig inget. Detta för att jag mer eller mindre ligger helt likvid sedan två veckor tillbaka. Detta för att jag tyckte att börsen såg alldeles för dyr ut samt att jag vill ha mer pengar tillgängligt i samband med flytten till huset. Nu hoppas jag att börsen fortsätter ner ytterligare 5 procent tills jag får in pengarna från lägenhetsförsäljningen. De pengarna ska jag satsa på utdelningsaktier.

De aktier jag spanar på just nu är:

Diös
Klövern
Deltaco
Castellum
Industrivärden C
Axfood
Volvo B
Handelsbanken B
Investor B
Wallenstam B

Flera av dessa aktier har en riktigt trevlig direktavkastning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.