Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktierbarnEtrionnyheterreflektionertankar

Börsen ner

Idag var det inga glada miner på börsen. Stockholmsbörsen backade med 2%. Min portfölj backade idag med -0,96%.
Så bättre än index men tyvärr negativt. Bäst i portföljen idag gick Etrion som steg med +2,94%.

Etrion
kom med goda nyheter idag då de räknar med full drift i deras anläggning i Chile från och med februari. Etrion tror jag kommer ha en fin utveckling närmaste åren.

I morgon ska jag och min fru på något så spännande som föräldragrupp för blivande föräldrar. Återkommer med en rapport om hur detta gick. Kan dock säga att jag är lite skeptisk men man vet aldrig vad de tar upp och vad det är för andra människor där.

Vi passar även på med ett besök hos barnmorskan. Så imorgon blir det inte så mycket jobb eller börs för mig. Men det handlar ju om att prioritera och barn ser jag fram emot mycket även om det kommer förändra livet radikalt.
Precis som jag kan tänka mig att andra blivande föräldrar gör så har även jag lite smått börjat handlat saker till det nya livet som växer 🙂

Sen hur föräldraledighet och utgifter kopplade till barnet kommer påverka vår ekonomi är det för tidigt att säga något om än, men det kommer ni garanterat få läsa mer om längre fram i vår. Men jag har som mål att vara minst lika aktiv som nu, men det kanske blir lite annat perspektiv och fokus på mina inlägg men jag hoppas ni vill följa vår resa som kommer innefatta både småbarn, aktier och mycket annat.

Utvalda inlägg: 


Politiskt kaos
17 nya miljardärer i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.