Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

BearBullTradedoubler

Bra och dåligt idag

Börsdagen började riktigt dåligt för mig idag. Tradedoubler kom med en riktigt dålig rapport och aktien backade idag med -26,22%.

Så den nedgången sved en del..

Då kände jag att jag måste tjäna ihop lite pengar under dagen för att kompensera den förlusten.
Så jag bestämde mig för att köra lite daytrading. Min första tanke var att nu är jag troligen dumdristig men jag körde på ändå.

Jag valde att belåna portföljen och köpa XACT BULL 2. Jag lyckades pricka in köpet bra och tog snabbt hem en vinst. Då tänkte jag ”kanske bäst att sluta här?”… Men girigheten tog över och jag köpte XACT BULL 2 ytterligare en gång. Även denna gång lyckades jag få en vinst. Sen avvaktade jag lite och följde index i realtid. Sen efter en stund kände jag nu får det bära eller brista. Så jag belånade portföljen igen men denna gång köpte jag XACT BEAR 2. Jag kände verkligen hur stressande det var att för tredje gången för dagen spekulera för lånade pengar.

Men börsen rörde sig åt rätt håll och jag tog hem min tredje vinst för dagen. Det var ingen stora rörelser på börsen men tack vare att jag belånade portföljen och köpte för betydligt större belopp än vad jag brukar så blev det ändå en del pengar.

Det var länge sedan jag gjorde så riskfyllda investeringar. På senare tid har jag mest sysslat med långsikta affärer samt swingtrading. Även om det var nervpirrande så gav det mersmak. Men jag vet att det är svårt att gå med vinst på långsikt. Men vi får se om jag ”chansar” imorgon eller om jag låter bli Bull/Bear samt belåning.

På bilden nedan kan ni se när jag köpte respektive sålde idag. Måste säga att jag hade flyt idag.

Ett svar på ”Bra och dåligt idag

  • Grattis grattis, men hur mycket tog du hem?
    Ja, det är viktigt i sammanhanget.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.