Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieutdelninguppdateringutdelningarutdelningsaktier

Det kommer bli nytt rekord!

Jag satt precis och kollade igenom årets aktieutdelningar samt kommande utdelningar. Då upptäckte jag att i slutet av september så kommer jag slå förra årets utdelningsrekord! Häftigt att se hur fort utdelningarna växer utan speciellt mycket nyinsatt kapital. Den största utdelningen kommer inte speciellt oväntat från ett av mina största innehav, Castellum.

Matar man in förutsättningarna i en graf och kollar på några års sikt så ser man verkligen kraften bakom ränta-på-ränta-effekten. Snöbollen är satt i rullning!

Jag har alltid haft fokus på avkastning genom kursökning men har under de senaste åren satsat mer på utdelningsaktier. Ett val jag inte ångrar, följ min resa mot ekonomisk frihet. Kommer ta några år men jag ska lyckas!

Ett svar på ”Det kommer bli nytt rekord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.