Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieutdelningPoddutdelningarutdelningsaktier

En till aktieutdelning

Vilken bra start på dagen! Att det plingar till i mobilen och man har erhållit ytterligare en aktieutdelning! Denna gång från Hemfosa.
Inga stora summor men som man säger alla bäckar små.
Jag brukar alltid köpa nya utdelningsaktier för alla utdelningar jag får oavsett belopp. Denna utdelning räcker till t.ex 3 st aktier i Klövern. Det skönaste med aktieutdelningar är att de generellt inte påverkas av börskursen. Vilket gör det enklare att sitta still i båten när det stormar på börsen.

Som ni kanske redan har märkt så har jag precis börjat spelat in en egen podcast här på kampen mot index. De två första avsnitten hittar ni här: Avsnitt 1, Avsnitt 2.

I podden berättar jag bland annat om hur min aktieportfölj ser ut
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.