Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

semester

En vecka kvar

Nu har jag en arbetsvecka kvar till semestern börjar. Ska bli riktigt skönt och välbehövligt att varva ner lite. Även om det bara handlar om 2 veckors ledighet. Blir nog en vecka ledigt i augusti också.

Under min semester ska jag försöka hinna läsa några böcker. Jag är alldeles för dålig på att läsa böcker i vanliga fall. Borde verkligen bli bättre på det.

Ska även försöka njuta så mycket jag kan av sommarsverige. Så jag hoppas jag får fint väder. Kommer ca 1 vecka befinna mig i mina föräldrars sommarstuga och njuta av enkelheten samt utav bad, fiske och att bara njuta av stillheten.

Stugan ligger avskilt vid en sjö och i stugan har jag varken tillgång till internet eller tv.

I bland kan det verkligen vara skönt att slippa dessa ting, men om suget blir för stort kan jag koppla upp mig via mitt mobila bredband.

Ett svar på ”En vecka kvar

  • Hoppas du får en trevlig semester. Själv så ska jag spendera halva semestern i Norge 🙂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.