Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieutdelningutdelningarutdelningsaktier

Fler utdelningar!

Idag trillade det in ytterligare två stycken aktieutdelningar, så nu är det dags för en ny sammanställning av mina utdelningar.

Nu när vi nått halvvägs genom året så börjar äntligen årets graf stiga 🙂 Det går ju segt i början av året när man jämför några få månader mot ett helår. Därav ytterligare 2 grafer nedan. Så gillar du grafer är detta ett inlägg för dig. Förhoppningsvis så kan de illustrera min utveckling på ett bra sätt.

Jämför man samma period förra året, mot samma period i år, så ser det ut så här:

Men andra ord är jag nästan ikapp förra årets aktieutdelningar fastän att jag gick in med en mindre portfölj i början av året. Kör jag samma sparkvot som nu så kommer det innebära att 2019 blir ett rekordår när det kommer till aktieutdelningar.

Slutligen kommer grafen ovan som visar utdelningar per månad, 2018 vs 2019. Kollar man januari, mars, april så ser man tydligt att 2018 var bättre, men sedan kollar man maj och juni så ser man att det svänger rejält. Händer inget oväntat så kommer det gälla även resterande månader i år. Vilket kommer innebära ett nytt utdelningsrekord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.