Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

portföljrapport

Går igenom mina portföljer

God morgon! Inleder denna lördagsmorgon med att analysera min portfölj samt avkastning sedan årsskiftet. Känns lite lyxigt för en småbarnsförälder att kunna sitta och titta igenom grafer och dricka kaffe medans barnen tittar på en ny film som precis haft premiär på Netflix.

För er som följer mig så vet ni att jag har tre stycken portföljer.

Portfölj 1 (den största)
Består nästan uteslutande av Svenska utdelningsaktier

Portfölj 2 (den minsta)
Består av utländska utdelningsaktier

Portfölj 3
Trading portfölj, betydligt större volatilitet i denna. Aktier som har triggers i närtid. Men självklart betydligt större risk.Värdeutveckling sedan årsskiftet portfölj 1:

Värdeutveckling sedan årsskiftet portfölj 2:

Värdeutveckling sedan årsskiftet portfölj 3:

Aktieutdelningar

Utdelningsgraf över mottagna aktieutdelningar under 2020 samt januari till september 2021. Som ni ser så är utdelningarna högre nästan varje månad under innevarande år så det kommer bli ytterligare ett nytt utdelningsrekord! Kollar jag prognosen över oktober, november och december så ser utdelningarna ut att bli ungefär lika stora i år som förra året. Men på helåret ser det väldigt bra ut!


Grafen ovan visar kraftigt ökade staplar de senaste åren nu gäller det bara att hålla i detta! Det är grafer som denna som ökar motivationen att spara i utdelningsaktier och öka sina passiva inkomster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.