Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

Hotell

Hotell i Umeå

Sponsrat inlägg

Söker du efter hotell i Umeå? Då bör du surfa in på Hotell Umeås sida. Sidan ger dig en komplett överblick på hotell i Umeå. Umeå är kanske främst känt som ”Björkarnas stad” samt att vara en universitetsstad. Umeå är också utsedd till att vara Europas kulturhuvudstad 2014.

På sidan hittar du också information, bilder och omdömen av de olika hotellen. Ni också själva lämna omdömen och kommentarer på hotellen.

Ni kan också sortera hotellen efter område, tex centralt eller nära flygplatsen.

Exempel på hotell:

Best Western Hotel Botnia
Clarion Collection Hotel Uman
Comfort Hotel Winn
Hotel Aveny
Hotel Scandic Plaza

På sidan hittar ni även tips på restauranger och uteställen i Umeå samt du kan läsa om Umeås historia.

I staden hittar ni bland annat klassiska engelska pubar som Bishops Arms, som förutom ett brett sortiment av öl även kan erbjuda hel rad olika sorters whiskey för den som är intresserad. På Pipes of Scotland, även det en mysig engelsk pub, anordnas det musikquiz varje onsdag.

Lottas krog & pub, vilket är en traditionell kvarterskrog som erbjuder lyxig och god mat i en stämningsfull miljö.

Är du intresserad av sport så kan du ju alltid gå på någon av Umeås sportbarer, Allstar eller O’Learys. Här kan du avnjuta en spännande ishockey-match samtidigt som du smakar på någonting från de klassiska amerikanska junkfood-menyerna. Allstar erbjuder dessutom ett utav Umeås mest vältrampade dansgolv och passar därför även för den som bara vill ha en riktigt schysst utekväll.

Besök hotellumea.net idag för att hitta allt du behöver för ett lyckat besök i ”Björkarnas stad”

Ett svar på ”Hotell i Umeå

  • hotell scandic plaza är min favvo. Högst upp såklart! Där har jag sovit minst hundra nätter när jag jobbade på mitt gamla jobb! God mat på restaurangen!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.