Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieruppdatering

Inga affärer idag

Idag blev det inga avslut på börsen för min del. Men jag håller på att läsa på om några mindre bolag som jag eventuellt kommer köpa en chanspost i.

Har även surfat runt och letat efter lite intressanta ”ekonomiböcker” kan vara bra nu när värmen är här. Om någon av er läsare har ett bra boktips så lämna gärna en kommentar eller skicka ett mail till kampenmotindex[at]gmail.com

Lite offtopic:

Idag kom jag på att det är dags att besikta bilen snart! Självklart var det fullt på alla stationer i gbg denna vecka men fick en tid nu på lördag i Partille. Får hoppas att bilen går igenom så att man inte får någon oväntad utgift.

Idag blev det även klart med semester på jobbet, blir 3 veckors semester i sommar. Ganska lagom tycker jag eftersom jag blir sjukt rastlös om jag inte jobbar eller har något vettigt att sysselsätta mig med.

Idag så såg depåutvecklingen rolig ut i min portfölj. En aktie som bidrog till det var EnQuest som steg med +5,20%

Det var välbehövligt då jag tycker många av mina aktier har stått och stampat på senare tid, skulle även Venue Retail Group klättra några ören vore jag glad.

Börsen idag:

Börsen steg med +0,8%

Några av dagens vinnare:

Dedicare +25,20%
Coastal C +11,40%
Artimplant +9,30%
Biogaia +6,60%
Hemtex +5,30%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.