Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

annons

Investeringar som kan betala sig

Sponsrat inlägg

Fortsatt fin utveckling på börsen

Börsen har gått förhållandevis starkt här hemma under året, speciellt de senaste månaderna har börsen stigit jämnt och ser stark ut. Totalt sett över året hittills har börsen gått upp mellan 3-6%. Framförallt är det vår inhemska svenska ekonomi samt USA som bidrar till den relativt starka utvecklingen på börsen.
Kanske något ironiskt har börsen stigit sedan britterna röstade för att lämna EU i somras. Historiskt sett så är börsperioden nu fram till nyår stark, och kanske kan vi förvänta oss än starkare resultat på börsen kommande månader? Vilka nya spännande innovativa företag blir nya börsraketer under kommande året?

 

 

Sverigesatsande Lottoland förändrar lottomarknaden!

 

Man kan undra vad företag som till exempel Spotify, Uber och Lottoland har gemensamt? Svaret är att alla tre har i stort förändrat en i grunden traditionell bransch inom sina respektive områden. I Ubers och Spotifys fall handlar det förstås om taxiresor och musikupplevelser.

 

Lottoland som i grunden är ett tyskt startupföretag har snabbt etablerat sig i Sverige och har redan över 4 miljoner spelare världen över. Lottolands affärsmodell imponerar, företaget erbjuder helt enkelt spel på lotteridragningar världen över. Världens största jackpottar, samlade på ett och samma ställe!

 

Nytt unikt avtal, snabba och garanterade utbetalningar!

 

Lottoland erbjuder ofta jackpots i miljardklassen, samt då och då jackpots som är bra mycket högre än de officiella. Hur kan företaget egentligen göra detta? Svaret är att Lottoland samarbetar med några av världens största försäkringsbolag. I april 2015 tecknade företaget även ett avtal med Insurance Linked Securities (ILS) i en affär värd 100 miljoner euro, vilket motsvarar strax under en miljard svenska kronor. Syftet med detta avtal är att försäkra sig mot större vinster som spelarna kan göra hos Lottoland. Affären var den första i sitt slag i Gibraltar där även Lottoland har sitt säte. Vidare kommer ILS även erbjuda investerare en årlig avkastning på mellan 5-15% beroende på risken.

 

 

 

Ny leverantör av lotterier

 

Lottoland har vuxit explosionsartat och det är kanske inte så konstigt med tanke på utbudet av världens största lotterier som nu är samlat på en och samma plats. Gör som miljontals spelare runt om i världen redan gör, spela om världens största jackpots hos Lottoland.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.