Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieutdelningutdelningarutdelningsaktier

Januari till maj

I år fokuserar jag på utdelningar, vilket ni troligen redan har märkt. Det är extra utmaning i år eftersom ingående summa i portföljen var mindre i januari i år än förra året på grund utav husköp.

Här kommer en uppdaterad graf över utdelningarna.


Gjorde även en intressant jämförelse och kollade hur mycket jag hade totalt i utdelningar fram till dagens datum förra året, jämfört med i år. Kan ärligt säga att jag nästan är i kapp! Så nu gäller det att spurta resten av året och försöka sätta in så mycket som möjligt varje månad. Jag har börjat belöna mig själv när jag tar med mig en matlåda till jobbet. Varje dag som jag har med mig en matlåda så för jag över 50 kronor till mitt konto på Avanza.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.