Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

Uncategorized

Kan bli en del stigar

Jag har tidigare cyklat lite MTB sporadiskt. Mest för att det är skönt att röra på sig samt för att komma ut i naturen. Men nu har jag anmält mig till ett lopp. Så nu har jag mindre än 2 månader på mig att komma i tillräckligt bra form för att orka cykla 5 mil.

Så en hel del stigar kommer det bli närmaste tiden.

Bilderna tog jag förra året och nu längtar man tills våren verkligen sätter fart, så det blir både varmare och grönare ute.

Många bloggare pratar om att ta tag i sin ekonomi, även jag. Men inte så många pratar om att ta tag i hälsan vilket också är viktigt. Man kan spara massa pengar så att man kan njuta av sin ålderdom. Men har man inte hälsan med sig så har man inte så stort nöje av pengarna.

Lite skillnad att sitta i en lägenhet med krämpor än att leva ett aktivt liv med resor och nöjen. (En liten söndagsreflektion.)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.