Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

EtrionStarbreeze

Kryddor i portföljen

Två av mina ”kryddor” i portföljen steg idag. Starbreeze med +1,75% och Etrion med +1,28%.

Men frågan är om inte Etrion snart slipper etiketten ”krydda”?
Jag tycker det ser bättre ut för företaget och tror det kommer bli en lönsam investering på lång sikt. Hållbar energi är ett måste i framtiden och Etrion har mycket goda förutsättningar.

Starbreeze är lite mer osäkert. Visst Payday 2 var en succé och bolagets värdering steg kraftigt. Men det finns inga garantier att de lyckas lika bra med nästa spel. Jag har senaste tiden försökt få mer info om bolaget men det finns inte så mycket info att tillgå. Så vi får se om denna aktie snart får lämna min portfölj.

Utvalda inlägg:

Lyssna på Warren Buffet
Bitcoin
Dyrt eller billigt på Willys? 
Ytterligare ett steg
Utveckling +85,62%
Hur mycket pengar behövs för att sluta jobba?

Ett svar på ”Kryddor i portföljen

  • Jag sålde alla mina Starbreeze-aktier för 64 öre i mitten av februari. Visserligen strax innan uppgången till 75 öre men det visade sig som sagt ändå vara ett bra val. Började köpa på 18 öre och var nästan all in vid 25 öre. Satt tungt vid raset från 81 till som lägst 44 öre på en månad vilket kändes väldigt jobbigt. Jag tror dock fortfarande att Starbreeze är ett bra köp på lång sikt och jag är inte förvånad om kursen står i det dubbla eller mer om ett år eller två, men aktien känns fortfarande som en lekstuga för traders vilket fick mig att sälja. Jag kanske köper igen när det är dags för Payday 3. Storm är jag osäker på eftersom det är en mer nischad genre. Om den innan dess sjunker till 45-50 öre köper jag nog ändå.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.