Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

företagjobbuppdatering

Lida nu och njuta sen?


Just nu lägger jag ner många timmar på jobb(kanske för många?!). Mitt vanliga jobb tar ca 40-60h i veckan beroende på hur mycket övertid jag tar. Mitt egna företag tar 10-20h i veckan.

Detta märks verkligen på energin man har, man har inte riktigt orken att hitta på att göra speciellt mycket annat. Mycket av det kapital jag får in just nu via lön och företagande investeras så jag har sämre likviditet än tidigare.

Men det gäller att hitta en balans. Ska försöka göra det under semestern som närmar sig. Jag tror att jag kommer behöva små pauser i vardagen under året för att orka med. Tex 1h om dagen då jag släpper allt. Dock känner jag mig väl så det kommer nog bli svårt att få till… Men jobba kanske kan vara en hobby?

Men man får se framåt. Inom 2 år så tror jag att jag kommer kunna njuta mer tack vare att jag jobbar hårt nu.

Ett svar på ”Lida nu och njuta sen?

  • Bra plan! Vänta bara inte för länge med att njuta..

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.