Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

Uncategorized

Lyftutrustningar och lagerhallar

Är du i behov utav nya lagerhallar eller effektiva och rationella lyftlösningar? Då rekommenderar vi pmh.se. PMH International AB bildades som juridiskt bolag redan 1974.
PMH erbjuder snabba leveranser och hög kvalité. Här hittar du det mesta inom lyftlösningar som kan spara både tid och pengar på ditt företag. Effektiva leveranser och lagerhantering är viktigt i dagens globala konkurrens och jakt på vinster.
Eller har ni nyligen expanderat och behöver extra lagerutrymme? Då erbjuder PMH, PMH-hallen – den flexibla lager – och lokal lösningen. Den finns i flera olika storlekar och utförande så att den ska kunna passa alla era behov. Självklart finns det även hallar som är anpassade för vårat klimat och för produkter som inte klarar av fukt eller kyla. Ett exempel på det är PMH Torrluftlager.
Behöver ni flytta tunga varor i lagret så kan ni även köpa till alla lyftlösningar av PMH International AB, tex en kraftig svängkran.  Oavsett om du bor i södra eller norra Sverige så kan ni anlita PMH.

Om mitt egna företag, där jag säljer produkter via e-handel, ökar så kanske även jag behöver expandera med större lager. Då kan PMH-hallen vara ett bra alternativ. Framförallt om man behöver större lager snabbt, billigt och tillfälligt.


Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.