Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

ekonomibloggar

Många ekonombloggar finns det

Har precis suttit och läst igenom en massa nya blogginlägg. Riktigt kul att det finns så många bra ekonomibloggare just nu. Många av de jag följde för några år sedan har försvunnit men många nya har tillkommit och jag måste säga att flera av dem levererar riktigt bra inlägg!

Personligen så har jag själv producerat mindre inlägg än vad jag gjorde tidigare. Men jag ska hålla liv i bloggen. Min mål är att bli betydligt mer aktiv igen. Anledningarna till att jag varit mindre aktiv är många, husköp, mycket övertid, mycket utgifter som gjort att portföljen är mindre samt fått 2 barn de senaste 2,5 åren. Så tiden har kanske inte riktigt funnits.

Men nu börjar jag få en större balans i livet. Jag har även gjort en del förändringar i portföljen samt satsat mer på utdelningsaktier igen. Jag kommer publicera men jämna mellanrum grafer som visar mina aktieutdelningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.