Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieraxfoodMQutdelningar

Mer pengar i depån

Såg precis att utdelningen från MQ har kommit in i depån. Detta år har jag betydligt fler aktier i portföljen som delar ut pengar, ser ut att bli en hel del totalt.

Funderar även på om jag ska ta in Axfood som föreslår en utdelning på 12 kronor.

Ett svar på ”Mer pengar i depån

  • Själv funderar jag på om jag ska ta in Tretti igen eller inte. Förra året levererade man en fin direktavkastning och jag kan mycket väl tänka mig att det blir en trevlig utdelning även i år. Därtill gillar jag företaget och dess verksamhet skarpt. Nu på torsdag är det rapport och då lär utdelningen presenteras. Det rycker lite i köpfingret.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.