Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

Amhult 2ISKStarbreezeutveckling

Min portfölj

I mitt förra inlägg så publicerade jag en graf över min portfölj (ISK) mellan 2013-05-01 till 2014-01-09. Utvecklingen under den tiden var på hela +85,62%.

Den utvecklingen är svår att få om man har en stabil och säker portfölj. Jag har istället valt att ta in större del riskfyllda aktier. Än så länge har det gett bra avkastning. Förra året bidrog Starbreeze till många fina procent och detta är har rivstartat med mitt ganska stora innehav i Amhult 2 B.

Svårt att säga vad detta börsår har att erbjuda men jag tror att det kommer bli många förändringar i min portfölj under året.


Utvalda inlägg:

Utveckling +85,62%
Hur mycket pengar behövs för att sluta jobba?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.