Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktierportföljuppdatering

Mina innehav i storleksordning

Här kommer mina innehav i storleksordning största enskilda innehavet just nu är Realty Income följt av EnQuest.

Realty Income
EnQuest
MQ
Tele2
Svolder
Industrivärden
Pepsi
FormPipe Software
Axfood
Clas Ohlson
Sotkamo silver
Venue Retail group
CDON
Fabege
Nolato
Ratos
Aspiro
Bringwell

Anledningen till att mitt största innehav är Realty Income beror på att de delar ut pengar 12 gånger per år.

EnQuest som är mitt näst största innehav är en liten chansning som jag är hyfsat långsiktig i. Samma sak gäller för MQ det är också ett innehav som med största sannolikhet kommer finnas under en lång tid framöver i min portfölj.
Tele2, Svolder, Industrivärden, Pepsi, Axfood, Clas Ohlson och Ratos är förhållandevis stabila aktier med hyfsad utdelning. Dessa innehav kommer med störa sannolikhet inte avyttras utan dessa innehav kommer jag troligen öka i.

FormPipe Software, Venue Retail group, Sotkamo silver, Aspiro och Bringwell har jag som kryddor i min portfölj.

CDON har jag för de har en affärsidé som jag tror på och jag och många jag känner handlar regelbundet där.

______________________

Citat

Ingen lön!

Utdelningar hittills i år

Bli rik fast man har låg lön?

Den nya överklassen

Varför är det så viktigt med ett buffertsparande?

Populäraste ekonomibloggarna just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.