Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktierportföljrapportuppdatering

Mina köp samt avkastning

Vi börjar med Castellum, här är det bara köp som gäller!

Samma sak med Wallenstam, bara köp, dock inte lika regelbundet.

Går man vidare och kollar så ser det nästan likadant ut i alla mina innehav. Dvs. så gott som endast köp i alla bolag.

Kollar man min avkastning så verkar det vara en lönsam metod – det blir betydligt hackigare kurva om man försöker ”tima” marknaden och göra snabba klipp.


Fortsätter jag i samma bana så slås index med råge även i år.

Jag försöker gå igenom alla mina tidigare år. Lite svårt eftersom jag har haft olika portföljer och banker. Men preliminärt så verkar det som att jag har slagit index 13 av 15 år. Dock inte alltid lika mycket utan det varierar från några procent över index, till riktigt härliga siffror vissa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.