Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

uppdatering

Mycket jobb blir det

I år har det blivit mycket övertid, t.ex. igår var jag på kontoret mellan 08-21. Idag blev det åtminstone normala tider (8-17). Så idag hinner jag jobba lite med mitt egna företag. För det finns en del att göra där med. Driver ett antal bloggar, innehållssidor en webbutik samt lite andra projekt. Men eftersom bolaget är en sidoverksamhet så är det först i år som verksamheten har tagit fart. 

Nu ska jag även ta steget att börja investera i värdepapper i bolaget. Det skrev jag in i verksamhetsbeskrivningen den dagen jag startade mitt aktiebolag.

”Bolaget ska bedriva framställande av samt drift och konsultationer beträffande hemsidor och annonsering på internet. Import och försäljning via internet av främst hemelektronikprodukter och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.”

Roade mig att kolla igenom min tidrapport och såg att jag jobbat drygt 50 timmar övertid hittills i år. Men snart går jag på pappaledighet så det är lika bra att köra på in i det sista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.