Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

val

Närmar sig val

Idag blev jag för första gången tillfrågad vad jag ska rösta på i en valundersökning. Självklart kommer min röst hamna på ett av allianspartierna. Finns ju inget annat vettigt alternativ.

De rödgröna har en alltför orealistisk politik.

Men jag kan inte säga att jag tycker allt med alliansen är bra men jag ser inga andra alternativ. Sverige har klarat sig väldigt bra genom den senaste lågkonjunkturen och det tror jag vi har alliansen och Anders Borg att tacka för.

Utvalda inlägg:

Bombmatta av utdelningsaktier
Summering av ”nya livet”
Små utgifter blir stora summor
Så blir du rik
Fastna inte i gamla spår
Ytterligare ett steg
Utveckling +85,62%
Hur mycket pengar behövs det för att sluta jobba?

2 svar på ”Närmar sig val

  • Jag är i ärlighetens namn allt för dåligt insatt i politik, men gjorde för skojs skull aftonbladet partitest. Jag tyckte inte helt oväntat som allianspartierna och just moderaterna var de partiet som står närmast enligt deras barometer.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.