Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

avanza

Nytt gränssnitt på Avanza

Har ni sett det nya gränssnittet som Avanza har tagit fram?

Om du är kund hos Avanza kan du besöka https://www.avanzabank.se/nya för att se det nya utseendet.

Tog en skärmdump hur det ser ut i inloggat läge. (De svarta fälten ni ser har jag lagt till för att dölja kontonummer samt saldo.)

3 svar på ”Nytt gränssnitt på Avanza

 • Anonym

  Ser fräscht ut, betydligt modernare 🙂

  Svar
 • Tycker det ser bra ut 🙂

  Svar
 • Anonym

  Tycker att översikten blivit sämre. Öppnar man gamla Avanza och nya Avanza i varsin flik och klickar emellan är det en ofantlig skillnad i hur mycket information man kan se på startsidorna. I den ena ser jag allt jag vill se, i den andra måste jag skrolla och kan inte se allt i en och samma bild. Texten är dessutom grå vilket gör den mindre skarp.

  Jag vet att det går lite mode i att man ska skrolla men jag hoppas att det är nåt som går över snabbt. Nu låter jag som en sur typ men jag lovar att jag vill Avanza väl. 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.