Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

3 svar på ”Nytt gränssnitt på Avanza

 • Anonym

  Ser fräscht ut, betydligt modernare 🙂

  Svar
 • Tycker det ser bra ut 🙂

  Svar
 • Anonym

  Tycker att översikten blivit sämre. Öppnar man gamla Avanza och nya Avanza i varsin flik och klickar emellan är det en ofantlig skillnad i hur mycket information man kan se på startsidorna. I den ena ser jag allt jag vill se, i den andra måste jag skrolla och kan inte se allt i en och samma bild. Texten är dessutom grå vilket gör den mindre skarp.

  Jag vet att det går lite mode i att man ska skrolla men jag hoppas att det är nåt som går över snabbt. Nu låter jag som en sur typ men jag lovar att jag vill Avanza väl. 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.