Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

uppdatering

Snart nytt år

Imorgon är det årets sista dag. Måste säga att detta år har gått väldigt fort. Väldigt mycket har också inträffat och desto mer kommer hända nästa år. Redan 2 januari får jag och min sambo tillträde till huset som vi har köpt. Det känns riktigt spännande. Så nu gäller det att sälja lägenheten så fort som möjligt så att man inte blir stående med dubbla boendekostnader. Detta nyår kommer jag fira uppe i Sandviken där min sambo är i från och idag har vi varit och sett SAIK krossa Kalix med 13-4.

Jag kommer inom kort sammanfatta lite hur året har sett ut för mig ekonomiskt. Samt vilka mål jag sätter upp för kommande år. Om vi inte hörs imorgon så passar jag på att redan nu önska alla läsare ett GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.