Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

reflektionersemestersolceller

Solceller och semestertider

Puh, arbetsveckan avklarad. Jag har varit ledig i 2 veckor men kom tillbaka i måndags, så nu har jag jobbat i 1 vecka. Det var betydligt mer att göra då de flesta kollegorna är lediga, men det är inte våra kunder. Nu blir det helg, sen ytterligare en arbetsvecka innan det är dags för semester del 2. I år har jag semestern uppdelad. Först 2 veckors semester, sen 2 veckor jobb och sedan 3 veckors semester. Sedan blir det att jobba fram till jul/nyår innan man är ledig igen.

Några dagar av första semesterperioden spenderades i de norska fjällen. Riktigt fin och avslappnande miljö. Del 2 av semestern kommer att spenderas på hemmaplan samt hemma hos vänner och släkt. Blir troligen något besök på en djurpark och flera bad.

Sen kommer jag nog fortsätta lite med mina solcellsprojekt. Har redan börjat genom att montera upp lite billiga saker som jag beställde från Kina. En liten solcell, en laddningsregulator samt ett batteri. Det funkar bra. Inga som helst problem att driva några led-lampor samt ladda mobil och surfplatta. Kostnaden inklusive frakt hamnar på cirka 300 kr för detta.

3 svar på ”Solceller och semestertider

  • Hej! Varifrån i Kina beställer Du? Har ett lite större projekt med solceller på gång med solceller på carport taket där cellerna utgör hela tätskiktet. Ingen råspont ingen papp eller tegel. Tack för en bra blogg /Dan

    Svar
  • Hej Dan! Spännande att projekt du håller på med. Jag köpte mina saker via kinesiska säljare oå ebay.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.