Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

360 Holdingaktieruppdatering

Summering av veckan

Börsveckan som har gått har varit ganska turbulent. Jag har även gjort ganska så stora förändringar av mina innehav både vad det gäller fonder och aktier detta för att undvika att mina portföljer faller precis som index och det har gått ganska bra. Ska senare ta och publicera lite grafer på hur mina olika innehav har utvecklats.

Sitter just nu och funderar på hur jag ska göra med mina aktier i 360 Holding som kom med sin rapport. Intäkterna hade ökat men resultatet var inte så upphetsande. Kommer troligen successivt avyttra delar av mitt innehav där.

Funderar också på hur stor del jag vill ha i aktier närmaste veckorna/månaderna pga av oron över vissa av Europas länder och den verkliga statusen på världsekonomin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.