Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktieraktieutdelningutdelningarutdelningsaktier

Trevligt pling i mobilen

För några minuter sedan plinga det till i mobilen, 2 nya aktieutdelningar som trillat in på kontot. Riktigt skön känsla när det trillar in pengar fast man är ledig. Vilket är mitt långsiktiga mål, att utdelningarna i framtiden ska kunna ge mig mer frihet och styra över min egna tid.

Idag var det utdelningar från Realty Income Corp samt Gladstone Investment Corp som trillade in.

Har nu även uppdaterat min utdelningsgraf:

aktieutdelningar

 

Nu börjar verkligen årets stapel närma sig förra årets rekordnivåer och vi är bara strax över halvvägs (19 juni).
Så det ser bra ut och händer inget oväntat så blir 2018 ett nytt rekordår för mina utdelningar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.