Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

Ett svar på ”Tur man inte bor i Stockholm

  • Det mesta funkar som det brukar, det är bara några kvarter som i praktiken är avstängda/avspärrade. Och där är det ett fåtal som bor (om någon) och inte speciellt många som jobbar. Javisst var E4an Arlanda Stockholm avstängd 10.15-10.45 men det är just den tiden det är som minst med trafik. Dessutom visste alla om det långt, långt i förväg eftersom det har tjatats om det i alla medier i veckor i sträck nu.

    Om du vill veta lite mer i detalj om vad som egentligen hände vad gäller kommunikation föreslår jag att du lyssnar på 'trafiken' på radio stockholm (på nätet).

    Så någon 'lamslagning' har det inte varit. Innanför tullarna märks det överhuvudtaget inte på södermalm, på kungsholmen, största delen av vasastan och 80% av östermalm. Gamla stan? Ja på den sidan slottet är på, resten är inte berörda.
    Som du säkert känner till ligger det i medias intresse att skapa rubriker för att få så många tittare/läsare/klick som möjligt. Och då får ju verkligheten stå tillbaka. Men det kände du säkert redan till.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.