Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

loanlandtrustbuddy

Turerna kring Loanland fortsätter

Idag skickade Loanland ut ett nyhetsbrev till sina medlemmar. Ska bli spännande att se hur detta utvecklar sig. Klistrar in brevet nedan:

Bäste Medlem,

Trustbuddy AB har förvärvat rörelsen i Loanland den 19:e November 2010. Det innebär att samtliga medlemsavtal har överlåtits till Trustbuddy AB i enlighet med punkt 16 i Loanlands allmänna villkor.

Trustbuddy AB är ett svenskt aktiebolag med i huvudsak norska ägare som också bedriver person-to-person lån via nätet. Trustbuddy kommer att driva Loanland vidare så långt det behövs men över tiden inlemma verksamheten i tjänsten Trustbuddy.se. Loanland AB blir nu ett passivt bolag med enda syfte att bevaka att de avtal som ingåtts med Trustbuddy fullgörs.

Att rörelsen i Loanland överlåts till Trustbuddy förändrar ingenting för dig som är medlem på Loanland. Den stora skillnaden är att Trustbuddy långsiktigt har bättre förutsättningar att bevaka medlemmarnas intressen och att särskilt långivarnas möjlighet att få in alla utestående fordringar stärks.

Det är Loanlands uppfattning att Trustbuddy har ett attraktivt koncept och att många medlemmar i Loanland kommer att uppskatta Trustbuddys erbjudande. Trustbuddy kommer inom kort att presentera sig själva och hur de vill jobba framöver. Om du som medlem har frågor eller funderingar så är Loanlands kundtjänst öppen för att förenkla övergången. Kontakta oss gärna om det något du undrar över.

Vi på Loanland tackar för oss och hälsar Trustbuddy välkomna!

Stockholm i december 2010,

Styrelsen och ledning på Loanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.