Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

uppdatering

Uppdatering

Det har varit låg aktivitet på bloggen de senaste veckorna men nu börjar det bli lite mer struktur i vardagen. Det har varit intensiva veckor med flytt till ny stad, nytt hus, börjat på nytt jobb samt dödsfall i släkten.

Börjar vi med flytten så känns allt väldigt bra. Både jag och min fru känner oss nöjda med vårt beslut att flytta innan våra söner börjar skolan. Så nu har de några år på sig att rota sig innan det är dags att sätta sig i skolbänken. De är 4 respektive 2 år nu, så det är verkligen full fart hemma. Ni som är småbarnsföräldrar förstår säkert vad jag menar.

Vårt nya hus är en enplansvilla som är byggt på 70-talet. Huset har två badrum vilket var ett av kraven som vi hade på det nya huset.
Vårt förra hus hade endast ett, vilket funkar när man har småbarn men risken för köbildning ökar för varje år äldre som barnen blir.

När det gäller jobb, så börjar jag komma in på arbetsplatsen och även här känns det som att det har blivit fullpott. Roligare arbetsuppgifter, högre lön samt en mer omtänksam arbetsgivare än vad jag hade tidigare.

Sammanfattningsvis kan man säga att det är lite av en nystart. Ni som har läst min blogg under en längre tid vet att detta är andra gången som vi byter såväl stad som hus. Vi har faktiskt lyckats med bedriften att köpa tre villor inom loppet av cirka fem år. Om man nu kan kalla det för en bedrift. Men nu känns det som att vi äntligen har hittat hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.