Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

Uncategorized

Uppdatering – Utveckling sedan årsskiftet

Här kommer en uppdatering av utvecklingen i min KF sedan årsskiftet.

Ingen vidare start på året men jag ligger över index vilket är mitt huvudmål.

+1,5% sedan årsskiftet.

Om man kollar på grafen ser man tydligt att min portfölj svänger betydligt mer än index. Detta beror främst pga av mitt innehav av Trigon Agri.

Denna vecka har jag inte ändrat mitt innehav i min KF. Men i min vanliga portfölj. Köpte några aktier i Electra pga av direktavkastningen samt att många sparare har fått upp ögonen för denna aktie vilket pressar kursen uppåt. Forsätter det så kanske jag avyttrar de aktierna innan utdelningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.