Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

9 svar på ”Utveckling +85,62%

 • Hej!

  Kampen mot index nåddes med andra ord med råge.
  Hur stor andel av portföljen är Starbreeze?

  /Investerailivet

  Svar
 • Hej Kampen mot Index,

  Jag undrar om du vill göra ett "bloggbyte", genom att länka tillbaka till min blogg i din blogg-lista. Jag länkar redan till dig och flera andra bra och läsvärda bloggar.

  bloggen: http://hankman-pme.blogspot.se/

  Min blogg började på allvar 2012, det började med inriktning på Guld, silver, olja och råvaror i övrigt men bloggen har sedan dess utvecklats och breddats mot att bevaka hela börsen som helhet.

  Jag har infört 2 åtgärder nu 2014 för att göra min blogg ännu bättre.

  Det första är att jag för det första skapat en bevakningslista över aktier som är köpvärda eller bara bevakas samt med kortare motivering till varför.

  Det andra är att sen jag gick med i Stockpicker Newsletter i december 2013 har jag nu tänkt återge de aktierekommendationer som nyhetsbrevet tar upp, kortfattat i min blogg.

  Tack för en bra blogg!

  Med vänlig hälsning
  /hankman84

  Svar
 • Kick ass returns!!

  Svar
 • Fantastisk utveckling! Vilka aktier hade du och hur tänker du inför nästa år? (Står säkert längre bak i bloggen men repetera gärna). Grattis till ett grymt börsår 2013!

  Svar
 • Jag följer så många bloggar nu att det är svårt att skilja din intressanta blogg från flera andra. Vilka innehav gav dig en sådan bra utväxling?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.