Kampenmotindex – Ekonomiblogg

Ekonomiblogg om aktier, utdelningar och företagande

aktierreflektioneruppdateringutdelningar

VAB idag

Idag blev det VAB igen. Lite segt men inte så mycket att göra när barnen är sjuka. Man kan ju inte direkt ta med dem till jobbet…

Så idag blir det att ta hand om barnen och softa framför lite barnfilmer. Lite mindre inkomst när det är mycket VAB, men hälsa och välmående går alltid före inkomst för mig.

Det ser tunt ut med utdelningar resten av året, dels är det mindre denna period på året i vanliga fall samt att jag sålt av mycket på grund utav husköp.

Men det blev i alla fall utdelningsrekord i år. Det kommer bli en rejält utmaning att slå det nästa år eftersom jag kommer gå in i 2019 med mindre aktier än vad jag hade i början av detta år. Men det är bra med utmaningar! Det gör att man blir mer fokuserad och oftast presterar bättre. I alla fall fungerar jag så.

Så här ser utdelningsgrafen ut just nu:

Inga magiska ökningar men det är en ökning vilket är huvudsaken, om jag lyckas hålla i och öka även 2019 så tror jag att det kommer öka betydligt snabbare följande år.

Ökningen från 2017 – 2018 ligger just nu på cirka 19%. Det kommer komma in några kronor till så det kommer nog stanna på cirka 21%.

 

 

Ett svar på ”VAB idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.